Despre Noi

desprenoi

           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CABINETUL INDIVIDUAL DE EXPERTIZA CONTABILA SOICAN ANA,

cuprinde o echipa de specialisti atent condusa si indrumata de 

SOICAN ANA – expert contabil cu o experienta profesionala relevanta,

membru al Corpului Expertilor Contabili si al Contabililor Autorizati din

Romania (CECCAR).

Fondat in 2011, CABINETUL INDIVIDUAL DE EXPERTIZA CONTABILA SOICAN ANA a evoluat spre mai multe domenii de activitate alaturi de un portofoliu complet de angajati si colaboratori din diferite arii de activitate, viziunea companiei fiind de a oferi servicii de inalta calitate in domeniul financiar-contabil, fiscal, resurse umane-salarizare, cenzorat, juridic, marketing, consultanta in afaceri, investitii si finantari diverse.

CABINETUL INDIVIDUAL DE EXPERTIZA CONTABILA SOICAN ANA are ca misiune colaborarea cu clientii pentru construirea unor afaceri performante si de succes, cladite intr-un mediu sanatos, puternic si durabil. Dorim sa contribuim la cresterea succesului si a performantei afacerilor clientilor nostri, precum si la cresterea predictibilitatii si a stabilitatii indicatorilor financiari, cheia afacerii tale.

Dezvoltarea noastra a fost si este posibila in continuare datorita politicii pro client pe care o promovam. Experienta in serviciile financiar-contabile, fiscale, juridice, resurse umane, marketing, in portofolii de investitii diverse, de mai bine de 6 ani a  companiei noastre, vine in intampinarea necesitatilor tot mai diversificate, cu un grad mai ridicat de complexitate de pe piata serviciilor financiare.

Echipa noastra de servicii de contabilitate serveste o baza larga de clienti care include societati de productie si prestatoare de servicii, firme de IT, magazine alimentare, firme de constructii, firme de transporturi cu sediul in Romania sau in strainatate; asociatii de proprietari, ONG-uri, Intreprinderi Individuale si PFA. Echipa este formata din specialisti cu experienta relevanta, pregatiti sa ofere solutii individualizate, pentru a asigura performanta afacerii tale!

“Impreuna spre succes

Cere o oferta !

 

Membri ceccar